Rendelések

Kaphatok-e Árengedményt A Rendelésemre?

A matterhorn-moda.hu honlapon kinált termékek már nagykereskedelmi árakon jelennek meg, viszont egy nagyméretű vásárlás esetén az árengedmények odaítélése egyénileg történik, ehhez forduljon hozzánk e-mailen ([email protected]) vagy közvetlenül a csetünken keresztül.

Mennyi a Rendelés Teljesítési Ideje?

A megrendelés összekészítése átlagban néhany munkanapon belül történik a megrendelt árúcikkek márkájától és mennyiségétől függően. Az összes rendelés várható teljesítési idejét a bevásárló kosárban adjuk meg, az egyes termékek teljesítési idejét a honlapunkon elérhető XML-fájlban meg lett határozva.

Lemondhatom-e A Rendelésemet?

Igen, a megrendelő kérésére törölhetjük a rendelését, feltéve, hogy a rendelését még nem fizette ki. Az e iránti kérelmét kérjük e-mailen ([email protected]) vagy az online-cseten keresztül. Adja meg a rendelési számokat, amelyeket összekapcsolni szeretne.

Összekapcsolhatom-e Különböző Rendeléseket?

Igen, lehet több megrendelést egy nagy megrendelésbe összekapcsolni ahhoz, hogy a megrendeléssel kapcsolatos szállítási költsége egy legyen. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez meghosszabítja a rendelés teljesítési idejét, ezért javasoljuk, hogy a rendeléseket a leadásuktól 24 órán belül kapcsolja össze. A megrendelések összekapcsolásához, kérjük forduljanak hozzánk e-mailen ([email protected]) vagy online-csetünken keresztül.